maandag, januari 16, 2006

Sailing San Francisco Bay Area


Vandaag dagje zeilen dankzij Stephan, Duitse ingenieur in spé. Hij is bevriend met Glenn Isaacson, self made man in de makelaardij (afdeling recht, d.w.z. vergunningen regelen bij een steeds strengere overheid). Met 4 boten, een huiskamer vol kunst waar ik echt niets in kon zien en een BMW 525i station was dit materialistisch hoogtepunt even wennen voor deze Brabander.








San Francisco Bay Area..













Hier wordt normaal veel gewedstrijdzeilt..

















De Golden Gate..














Rijk aan vogels.. ik denk zeemeeuwen? Misschien dat Anne en Koen mij kunnen verbeteren?













Dan zal dit wel een zeeleeuw zijn... of een zeehond.










Het uitzicht vanuit Glenn's achtertuin..














Stephan & Glenn; Glenn showt hier een deel van de haven (San Francisco Yacht Club Sailing Center) wat bedoeld is voor de jeugd.














Achteraf werden we getrakteerd op een real American hamburger bij 'Marin Joe's' (bestaat al 55 jaar). Echt, die Aziaten werken zo hard, je kunt ze niet stil op de foto krijgen!

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Dude! Nu heb je me echt jaloers! Doepfel heeft destijds de Golden Gate op zijn fietsje 3 keer op een neer gefietst maar eronder door zeilen is nog een graadje gaver, geweldig bezig bunium. Heb je Alcatraz gezien? Heerlijk toeristisch maar desondanks zeker doen! Hoe voelt het nu om daar in San Fransisco te zijn? Beschrijf het gevoel dat de stad je geeft.

04:34  

Een reactie posten

<< Home