vrijdag, maart 24, 2006

Hil & Ben op stap in SF II

Aan al het goede komt een eind luidt een bekende spreuk. Na 2 heerlijke weken hebben we ons laatste weekend in San Francisco doorgebracht. Het weer had de regen netjes bewaard voor de dag na Hilde's vertrek zodat we tijdens de wandeling rond de Golden Gate en het park een fel schijnende zon hadden.


Zoals je ziet trok heel sportief San Francisco eropuit. Hardlopen, fietsen, snelwandelen, surfen.. genoeg te bezichtigen.






















Een creatieve man met veel gevoel voor balans kreeg dit voor elkaar.. erg knap, vooral met 20 kijkende mensen achter je.











In het Golden Gate park is veel te zien op het gebied van planten en bloemen. Deze prachtige kas is het mekka voor de botanist..









Met veel pijn en moeite passen we ons aan de Amerikaanse levenswijze...














Aanrader: Mel's Drive-In! De sfeer van de vorige generatie: jukeboxen (i.p.v. I-pods), serveersters in typische pakjes (i.p.v. sneltrein service bij McDonalds), hamburgers met juice en friet mét smaak!












Na 2 weken Bay Area eindigen we onze wandeling langs het strand. Vastbesloten om na onze studies nog een keer terug te keren, nemen we voorlopig afscheid van het mooie San Francisco..

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Yoo Benny's,

Aan de foto's te zien, hoef ik niet te vragen hoe het gaat. Wel opmerkelijk om jou een aantal keren hamburgers zien eten, een cultuuromslag inderdaad :).

Veel plezier nog de komende tijd en neem het ervan zolang het duurt!

Groeten
Stef

05:59  

Een reactie posten

<< Home